RUBIO CLEANING

Ramen Wassen

Hulp nodig bij het wassen van uw ramen?

RAMEN WASSEN

Een van de meest zichtbare onderdelen van uw kantoor, restaurant, winkel, woning of ander pand zijn uw ramen, deze moeten dan ook blinken.

Van vrijwel elk gebouw is een aanzienlijk deel van de gevel immers bedekt met ramen. Soms is zelfs sprake van een complete niet-dragende vliesgevel, die helemaal uit glas bestaat. 

Daardoor kijkt uzelf naar buiten maar de buitenwereld kijkt er ook door naar binnen bij u en uiteindelijk kijkt iedereen er dus constant tegenaan.

Goed gewassen ramen zijn dus ook een must…

Onze medewerkers werken op de traditionele wijze met de hand, steel en ladder. Zij staan voor u klaar om uw pand of woning een verzorgde
uitstraling te geven.

Wij zijn een betrouwbare partner die volledig aan uw eisen zal voldoen met
een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Heeft u nood aan professionele schoonmaak?

Rubio Cleaning is een professionele schoonmaak bedrijf dat kan voorzien in diverse diensten die betrekking kunnen hebben op uw noden en wensen. Wij zijn beschikbaar in heel België om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze kwalitatieve cleaning service.

Nog niet gevonden wat u zocht op deze pagina ? Neem dan een kijkje bij één van onze andere diensten of neem contact met ons op en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Wil je ons als partner?

Geef je hygiënische zorgen uit handen

vertrouw op Rubio Cleaning als schoonmaak partner