RUBIO CLEANING

Industriële Schoonmaak

MOET UW INFRASTRUCTUUR WORDEN AANGEPAKT?

INDUSTRIËLE SCHOONMAAK

Het reinigen van industriële gebouwen vergt een specifieke kennis en aanpak.

Bij Rubio Cleaning hebben we dan ook een aparte Business Unit die zich hierop focust met een andere specifieke aanpak en materialen. We hechten veel belang aan de aanwerving van de juiste mensen en de opleiding van onze cleaning operators.

Wanneer ons team uw infrastructuur reiniging uitgevoerd heeft, kan uw personeel daarna gerust aan de slag gaan in een perfecte omgeving.

Hoge druk reinigingen

De meest gekende methode zal ongetwijfeld die van hoge druk sproeiers zijn. Hogedruk reiniging laat u best over aan een professional. 

Rubio Cleaning heeft zowel mobiele als stationaire cleaners. Deze methode is ideaal voor vloeren of leidingen.  Een groot voordeel is dat hogedruk reiniging niet veel tijd vraagt.

Heeft u nood aan professionele schoonmaak?

Rubio Cleaning is een professionele schoonmaak bedrijf dat kan voorzien in diverse diensten die betrekking kunnen hebben op uw noden en wensen. Wij zijn beschikbaar in heel België om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze kwalitatieve cleaning service.

Nog niet gevonden wat u zocht op deze pagina ? Neem dan een kijkje bij één van onze andere diensten of neem contact met ons op en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Wil je ons als partner?

Geef je hygiënische zorgen uit handen, vertrouw op Rubio Cleaning als partner 
én focus jij je op waar het voor jou echt om draait!