RUBIO CLEANING

DIENSTEN

Kantoor, school of bedrijfsgebouw?

ALGEMENE SCHOONMAAK

Rubio Cleaning zet een professioneel medewerker in om uw kantoren, bedrijfsgebouwen, winkelpanden, schoolgebouwen of traphallen proper te houden.

UW DAK(GOOT) LATEN REINIGEN?

DAKGOTEN REINIGEN

Een proper dak & dakgoot zorgt er niet alleen voor dat je woning er mooi uitziet, maar draagt ook bij aan de kwaliteit van je woning.

Te laat ingrijpen kan heel wat schadelijke gevolgen met zich meebrengen.

Die kan Rubio Cleaning voor jou voorkomen.

NOOD AAN EEN PROFESSIONELE SCHOONMAAK OPLOSSING VOOR UW SITE?

INDUSTRIËLE SCHOONMAAK

Wanneer uw productiesite, machines, clean room, labo of andere ruimte een gespecialiseerde industriële reiniging nodig heeft, kan u en uw personeel op Rubio Cleaning rekenen.

Wij hanteren specifieke procedures per soort reinigings techniek en hebben een speciaal team van cleaning operators in dienst. 

Uw ramen hebben nood aan een poetsbeurt?

RAMEN WASSEN

Goed gewassen ramen zijn een must. 

Niet alleen u kijkt erdoor naar buiten maar de buitenwereld kijkt er ook door naar binnen en iedereen die passeert, kijkt er tegenaan.

Ons team staat voor je klaar

Voor elk van bovenstaande diensten heeft Rubio Cleaning de juiste medewerkers. Wij zijn een multidisciplinair team met verschillende specialisaties in huis. 

Daarnaast blijven we onze schoonmakers ook bijscholen waar mogelijk. Opleidingen zijn zeer belangrijk binnen ons team. Voor zowel nieuwe als bestaande werknemers.

Wij staan altijd open voor sollicitaties en vinden diversiteit en gelijke kansen zeer belangrijk. Heb jij zin om bij Rubio Cleaning aan de slag te gaan? Neem dan eens een kijkje op onze “Vacatures” pagina.